MIPS d.o.o.

Upoznajte nas

Specijalizirani smo i za izradu informacijskog sustava za poštansko poslovanje, izuzetno kompleksan i dinamičan sustav koji zahtjeva svakodnevnu brigu i usklađivanje sa zahtjevima korisnika.

Usluge inženjeringa informacijskih sustava pružamo još od 1990. godine.. Od snimke stanja, izrade analiza i predstudija uz izradu idejnog i funkcionalnog projekta, do same implementacije informacijskog sustava, osiguravamo efikasnije poslovanje i optimizaciju poslovnih procesa.

Iskustvo

Naše dugogodišnje iskustvo osigurava prilagodbu rješenja zahtjevima korisnika te njihovu brzu implementaciju. Sigurni smo da ste se već susreli s nama pri svakom Vašem posjetu poštanskom uredu, korištenjem online usluga pošte ili kao klijenti Hrvatske poštanske banke.

Profesionalnost

Svojim korisnicima pružamo potrebne razvojne kapacitete kako bismo zajedničkim znanjem, iskustvom i radom segment digitalnih usluga podigli na višu razinu u želji da krajnjim korisnicima budemo na usluzi.

Rezultati

Aplikacija MIPS, koja čini informatičku okosnicu IT sustava Hrvatske pošte trenutno je dio operativnog poslovanja u preko 1.000 poštanskih ureda, na više od 2.500 radnih mjesta. Sustav je instaliran u Hrvatskoj pošti u Republici Hrvatskoj i u Hrvatskoj Pošti Mostar u BiH.