MIPS d.o.o.

Karijera

Specijalizirani smo i za izradu informacijskog sustava za poštansko poslovanje

Očekuje te cijela paleta izazovnih i stimulativnih zadataka, od R&D-a, snimke stanja, optimizacije procesa, preko izrade programskih rješenja, do implementacije i post produkcijskih aktivnosti na jednom od najvećih poslovnih sustava kod nas. Mala smo i agilna tvrtka u kojoj ćeš imati priliku okušati se u svim dijelovima razvojnog procesa i pronaći mjesto koje ti najbolje odgovara unutar tima.

Kvalitetnim planom edukacija i stalnim postavljanjem novih izazova, proširivat ćemo tvoje znanje i vještine, a zadovoljstvo na radnom mjestu podupirat ćemo izvanrednom radnom atmosferom i primanjima po mjeri tvoje kvalitete, znanja i zalaganja.

U potrazi smo za motiviranim i talentiranim ljudima, koji će sa zadovoljstvom prihvatiti naše vrijednosti i našu korporativnu kulturu. Naši zaposlenici visoko su odgovorni i lako se prilagođavaju novim procesima, a njihova različitost, sklonost stalnom učenju i razvoju, iniciraju promjene koje nas vode uspjehu.

Proces odabira novih zaposlenika sastoji se od slijedećih koraka:

  • Zaprimanje životopisa kandidata u kojima je potrebno opisati svoje stečeno stručno iskustvo te obrazovanje i školovanje
  • Motivacijsko pismo
  • Testiranje stručnih sposobnosti
  • Individualni razgovor s kandidatima

Naši uredi su ugodni, imamo sve što nam treba za rad i ekipu gdje su svi važni i gdje se mišljenje svakog člana čuje i uvažava. Atmosfera je ugodna, znamo se zafrkavati i smijati, no fokusirani smo na posao, kreativne razgovore koje vode funkcionalnim rješenjima i orijentirani na rezultate.

Ekipa smo raznolikih karaktera, znanja, vještina, iskustava i godišta koja si međusobno pomaže i raste dalje zajedno. Projektiramo i razvijamo novi sustav za poštansko poslovanje, brojni su zanimljivi projekti u tijeku, ali i ispred nas, te željno iščekujemo nove članove koji će nam pomoći da to sve i ostvarimo.

Stoga želiš li stabilan posao, pristojna primanja, dobar omjer poslovnog i osobnog vremena (da, da, kod nas život nije samo posao), možda smo baš mi ono što tražiš. I možda si baš ti ono što mi tražimo.

Oglašavanje novih radnih mjesta objavljujemo na našim stranicama i/ili Internet portalima.

Želite li se pridružiti MIPS-ovom timu pošaljite nam životopis i otvorenu molbu e-poštom na posao@mips.com.hr