English landing page

POST-EXPO 2012 – Zapažen nastup MIPS-a

Prošli tjedan, tijekom utorka, srijede i četvrtka (od 18.09. do 20.09.2012.) u Briselu u Belgiji održana je tradicionalna Post-Expo 2012 izložba i konferencija koja redovito okuplja poslovne organizacije širom svijeta koje se bave poštanskim, kurirskim i dostavnim poslovanjem. Ova šesnaesta po redu Post-Expo konferencija i izložba postala je tradicionalna i ovaj put je uz tematiku poštanskog poslovanja, tehnologija, opreme i usluga dala veliki naglasak na inovacije i razvoj.

Tijekom trodnevnog programa više od 3.500 posjetitelja bilo je u mogućnosti vidjeti novitete, čuti mišljenja relevantnih stručnjaka i debatirati o budućim trendovima u poštanskoj, kurirskoj i dostavnoj industriji.

Među više od 160 izlagača jedini predstavnik hrvatske industrije u segmentu poštanskog, kurirskog i dostavnog poslovanja na Post-Expo 2012 događaju bila je tvrtka MIPS d.o.o. koja je vrlo zapaženo prezentirala svoju skoro dvadesetogodišnju ekspertizu u razvoju, implementaciji i održavanju sustava poštanske automatizacije. Tvrtka MIPS d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je regionalni lider u razvoju cjelokupnih sustava poštanske automatizacije za nacionalne i alternativne poštanske operatore koja je tijekom ove izložbe i konferencije sa svojim ekspertnim timom naišla na jako dobar prijam od strane poštanskih organizacija širom svijeta.

Također, u sklopu World Postal Business Forum – Operation and Technology Conference programa u

okviru Post-Expo 2012 događaja, Chief Visionary Officer tvrtke MIPS d.o.o. gospodin Ivan Orlović održao je prezentaciju na temu: „Better insight into postal business“ te bio jedan od stotinu izabranih govornika koji su auditoriju omogućili dubinski uvid i analizu trenutnih izazova i prilika na tržištu u poštanskom, kurirskom i dostavnom segmentu.

 

NAPOMENE:

MIPS Postal Business Automation System  je cjelokupan i potpuno integrirani informacijski sustav razvijen prema UPU standardima za podršku poslovanju nacionalnih i alternativnih poštanskih operatera.