English landing page

MIPS na Post-Expo 2012

ENGLISH version

 

 

Brisel, Belgija, 18. – 20.09.2012.

Tradicionalni godišnji Post-Expo događaj na kojem se svake godine okupljaju članovi svjetske zajednice poštanske, paketne i dostavljačke industrije predstavlja iznimno važnu mogućnost i priliku za zainteresirane strane da se susretnu, druže i diskutiraju o tekućoj problematici i trendovima te da razvijaju poslovne odnose na globalnoj razini.

Ove 2012. godine održat će se šesnaesta međunarodna konferencija i izložba pod nazivom Post-Expo koja će obuhvatiti tematiku poštanskog poslovanja, tehnologija, opreme i usluga s naglaskom na razvoj i inovacije.  U okviru 3-dnevnog programa preko 3.500 posjetitelja moći će vidjeti novitete i čuti relevantna mišljenja o budućim trendovima u poštanskoj i dostavljačkoj industriji.

Kao lider u razvoju sustava poštanske automatizacije u regiji Jugoistočne Europe, poduzeće MIPS izlaže u sklopu Post-Expo izložbe na štandu 6070  gdje će sa svima zainteresiranim stranama, posjetiteljima izložbe diskutirati o trenutnim trendovima u poštanskom poslovanju i podijeliti svoja iskustva u skoro 20-godišnjem razvoju, implementaciji i održavanju kompleksnih sustava poštanske automatizacije.

Također, u sklopu programa Post-Expo 2012 održava se World Postal Business Forum konferencija  (operativna i tehnološka) koja predstavlja jedinstven izvor informacija i iznimna je podloga za diskusiju i odgovore koji se tiču budućeg razvoja poštanskih operativnih aktivnosti te rješenja i potrebitih inovacija koje su nužne za budući uspjeh same industrije u cjelini.
MIPS će na navedenoj operativno tehnološkoj konferenciji predstavljati g. Ivan Orlović , direktor vizije koji će prema programu  u četvrtak treći dan konferencije (20.09.2012.) održati predavanje na temu  „Bolji uvid u poštansko poslovanje“.

NAPOMENE:


MIPS Postal Business Automation System  je cjelokupan i potpuno integrirani informacijski sustav razvijen prema UPU standardima za podršku poslovanju nacionalnih i alternativnih poštanskih operatera.